Maakoolide finaalturniiri võit!

15. – 16.03.2016.a. toimusid Abja – Paluojas Eesti maakoolide 6. – 9. klassi poiste korvpalli finaalturniir. Osales seitse kooli üle Eesti.Kuldre Kooli vastasteks olid alagrupis Vastse – Kuuste Kooli Põlvamaalt ja Vana – Vigala Raplamaalt. Esimeses mängus kohtusime Vastse – Kuuste Kooliga ja kohe esimesel veerandil õnnestus 11 punktiga juhtima pääseda. koss 2016 i koht

Selline seis püsis kolmanda veerandi lõpuni. Neljandal veerandil suutsime lisada kiirust ja see tõi meile lõpuks võidu 50:28. Teises kohtumises Vana – Vigalaga, peale avaveerandi kaotust 5:7, õnnestus teisel veerandil mäng juba ära otsustada, sest võitsime selle 22:4.

Vastane oli küll pikkuselt üle, aga visketäpsus ja sööduosavus viis lõpuks meid võiduni 48:29. Selle tulemusena võitsime alagrupi ja ees ootas kohtumine poolfinaalis Kuusalu keskkooliga Harjumaalt, kes saavutas teises alagrupis II koha. Selles kohtumises ei suutnud me kuidagi mängu käima saada ja kuigi juhtisime poolajaks 20:10, siis tuli võit väga raskelt. Hommikusel ajal ei suutnud me kuidagi tabada kolmepunkti viskeid ja vastast maa-ala oli väga raske murda, sest vastas olid meist jälle pikem võistkond. Lõppuks siiski võit 35:29. Finaalis läksime kokku vana tuttava Torma Põhikooliga Jõgevamaalt, kellele eelmisel aastal kaotasime poolfinaalis. Mäng kulges punkt punktis ja küll juhtis üks siis teine. Kolmanda veerandi neljandaks minutiks õnnestus meil võidelda end ette 28:21 ja seda vahet vastane enam tagasi teha ei suutnud. Lõpetuseks esikoht tulemusega 38:28. Võistkonnas mängisid: Mihkel Oja, Martin Püvi, Tajo Oja, Ott Rang, Timo Tragel, Volli kurss, Kevin Urb ja Hugo Kont.  Täname treener Margus Klaari!